Boyfriend farmerek

Termékek mennyisége:10
Méretek
Szín
Ár
Anyag

A boyfriend jeans a neve alapján megtévesztő lehet, mert úgy tűnhet, hogy csupán férfiak számára nyújt egyedi viseletet. De nem. A nők is megtalálhatják a kategória tagjai között azt a variációt, amit örömmel hordanak. De vigyázat! Ez nem az a típusú farmer, ami csak úgy, bárkinek jól áll. Kétségtelenül egyedi stílus jellemzi, ami pontosan ezért nem feltétlenül befutó kivétel nélkül mindenkinek. De ez nem is baj, hiszen a cél mindenkor a különlegesség megélése.

Hogyan kell viselni a boyfriend farmert?

A női boyfriend jeans egyenes száráról, magas derékkialakításáról híres. Vagyis mivel nem sztreccses, ezért aztán nem követi a lábak formáját, s képes elrejteni például az apró feneket. Még akkor is, ha az történetesen vonzóan formás. Ezért aztán tényleg érdemes megválogatni, hogy ki az, aki erre a stílusra szavaz. A guruk úgy tartják, hogy a homokóra alakú hölgyek számára kitűnő döntés, viszont rövidebb lábak esetén célszerű magas sarkú cipővel korrigálni a látványt. A sárga boyfriend farmer talán az egyik legvadítóbb színvariáció, de természetesen egyéb árnyalat is felfedezhető a palettában. A már-már megszokottnak mondható fekete, fehér épp úgy a termékek színvariációi között szerepelnek, mint a különlegesebb színek. A magas, mint kifejezés az elnevezések egy részében például magas boyfriend farmer arra utal, hogy a fazonra a magasított derék a jellemző. Mivel ehhez elől, a cipzáras részen bővebb anyaghasználat társul, így aztán a nem mindennapi végeredmény kétségtelenül borítékolható.

Lásd még:

Mi illik a boyfriend farmerhez?

A boyfriend mom jeans sportos megjelenést biztosít. De a felsők közül az elegánsabb modellek is tökéletesek hozzá. Betűrni abban az esetben érdemes őket, ha ez esztétikailag ellenállhatatlan látványt nyújt. Amúgy pedig a mindenkori cél a jó közérzet megélése!

Melyik az ideális boyfriend farmer a Bolf kínálatából?

Erre a kérdésre képtelenség általánosítással felelni, ezért aztán a vásárlást ildomos abszolút egyénre hangolni, így a pazar kisugárzás egy az egyben borítékolható. A különlegesség megtestesítése mindenképpen egyedi és megismételhetetlen!

pixel