Férfi vászon nadrágok

Termékek mennyisége:92
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Vászonnadrág

A vászonnadrágok a meleg nyári mindennapok elegánsabb viselete. Tökéletes munkába járásra, vagy esti összejövetelekre egyaránt. Rövid fazonban hordható hétköznap is. Most segítünk a választásban, hogy tökéletes legyen.

Nem hiányozhat egyetlen férfi szekrényből sem a vászonnadrág, mely lenge anyagának és laza szabásának köszönhetően a nyári melegben kellemes viselet. Nem csak hosszú, de rövid fazon is létezik, melyek egyaránt alkalmasak lehetnek hétköznapi viseletre is, mert a rövid fazon is mutathat hivatalosabb összképet, főleg, ha az élére vasalt. Tartós anyagának köszönhetően elnyűhetetlen darab, de oda kell figyelni mind a választásra, mind a tisztítására.

A vászon nadrág kiválasztása
Fontos, hogy megfelelő méretű nadrágot válasszunk. Szabásának köszönhetően laza fazonú, így vigyázni kell, hogy a kellő méretű nadrágot vegyünk, mert ha egy számmal nagyobb nadrágra is esik a választásunk, már nagyon rosszul mutathatunk benne. Színét tekintve általában világos árnyalatú vászon nadrágokat találunk a boltokban, a mostani trendeknek megfelelően.

A nadrág eleganciáját az adja meg, hogy élére vasalt fazonnal, vagy sima, kicsit felhajtott szárral bír.

Mivel hordjuk a vászonnadrágot
A vászonnadrág hordható inggel és pólóval is egyaránt. Ha pólóval viseljük, akkor laza viseletet kapunk, de ha már ingpólót választunk hozzá, akkor már elegánsabb összképet kapunk. Elegáns, akár hivatalosabb alkalmakra egy inggel felvéve is hordható, de ilyenkor válasszunk élére vasalt változatot.

Fontos tudnivaló, ha vászon nadrágod van
A lenvászon anyag egyetlen hátránya, hogy körültekintő tisztítást igényel. Mivel zsugorodásra hajlamos, így kímélő hőfokon szabad csak mosni, de még így sem garantált, hogy nem fog pár centit összemenni a nadrág. A színezett vásznak gyakran fakulnak a tisztítás hatására, még akkor is, ha az első mosás alkalmával, ecetes vízzel „rögzítjük” az anyagot. Viszont vasalható és szárítógéppel is szárítható.

A vászonnadrág a nyári ruhatár egyik nagyon ajánlott alapdarabja, mivel széles körben használható, jól kombinálható. Érdemes mielőbb beszerezni rövid vagy hosszú változatban, mert lassan itt a jó idő és szükségünk lesz rá.

pixel