Férfi mellények

Termékek mennyisége: 102
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Termék típusa

Férfi mellény - sportosan a mindennapokban

Egy jól megválasztott pufi vagy úgynevezett steppelt mellény egy férfi átmeneti ruhatárából sem hiányozhat. Rövid- vagy hosszú ujjú pólóval is viselhető, de a hűvösebb estéken még akár vastagabb pulóverrel is megállja a helyét.
A különféle vastagságban és stílusban elérhető férfi mellények mindenki számára jó választásnak bizonyulnak arra az időszakra, amikor a dzseki már talán sok lenne. A mellény kiváló átmenetet képez a kabátos és pulóveres idő között, ráadásul könnyen levehető, így akkor is jó választás, ha csak a hűvös reggelek miatt szükséges egy plusz réteg viselése.
A széles színválasztéknak köszönhetően a mellény jól beilleszthető mindenki ruhatárába, akár a sportosabb, akár az elegánsabb öltözködési stílus kedvelői számára jó választásnak bizonyul.

Milyen színt érdemes választani?

A legkedveltebb színek minden férfi ruhatárában a klasszikus fekete-barna-kék hármasa. Kínálatunkban elérhetőek a legnépszerűbb színű mellények, de azok is megtalálják kedvencüket, akik valamilyen extrát keresnek.
Sárga vagy piros mellényt viselve könnyű kitűnni az utcán a tömegből. Tavasszal és ősszel is bátran viselhetőek a vidámabb színek is, mely instant jókedvet biztosítanak.

Kapucnival vagy nélküle?

Ahogyan a kabátok esetében is, úgy a mellényeknél is sokaknál szempont lehet a kapucni. A steppelt mellények nagy előnye, hogy kapucnival és anélkül is remekül mutatnak, így bátran választhatóak bármelyik változatban. Sok mellény ráadásul levehető kapucnival rendelkezik, mely valóban hasznos megoldás. A kapucnis mellény praktikus viselet az esős, változékony évszakokban, azonban a kicsit elegánsabb stílus kedvelőinek érdemesebb a kapucni nélküli változatot választani. Nem pusztán egy divatos sportruházat, a jól megválasztott mellény tényleg mindenki számára viselhető, stílustól függetlenül.
Minden mellényen megtalálhatóak a zsebek is, mely a legtöbb férfi jó barátja. A méretes zsebek minden fontos dolgot elrejtenek, legyen szó akár telefonról akár pénztárcáról.
A lezser, jól szabott mellények még a zsebek ellenére is jól követik a test vonalát, így garantálva a megfelelő megjelenést minden férfi számára.

pixel