Férfi mellények

Termékek mennyisége:155
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 3

A férfi mellény egy rendkívül praktikus ruhadarab – és itt természetesen nem az öltönymellényről van szó. Hordható télen is aláöltözetként, de tavasszal és még nyáron is kiváló a hűvösebb napokon. Többféle anyagban és fazonban kapható. A legnépszerűbbek között találhatóak a férfi steppelt mellény modellek. Ezek olyan férfi pufi mellény típusok, amelyekből még elegánsabb fazon is akad.

Az, hogy egy pufi mellény mennyire elegáns, attól függ, hogy mennyire áramvonalas, és mennyire vastag a tömése. A vékony tömésű steppelt férfi mellény például fekete színben már egy inghez is jól mutat. A mellények típusaiból természetesen nem csak steppelt fazonok akadnak. Szép számmal találhatunk különféle textilanyagúakat is. Ezek között már akadnak olyan vászon mellények, amelyeket még nyáron, napközben is hordhatunk. Fazonját tekintve a karcsúsított slim fazonok mellett a klasszikus egyenes szabásúak a legelterjedtebbek. Ezek között pedig egyaránt találhatunk sportos, vagány és félelegáns modelleket is.

Lásd még:

Mivel hordjunk férfi mellényt hétköznap?

A hétköznapi viselethez a mellény egy kiváló választás. Remekül hordható pólóval, inggel, de pulcsival is. Könnyen felkapható, ha hűvösebb az idő, és azok számára is remek alternatíva, akik például szeretnének slankítani az alakjukon. Ugyanis a mellény jótékonyan eltakarja a problémás részeket, méghozzá úgy, hogy mégsem lesz melegünk benne. Az ilyen férfi mellény típusokat bevehetjük akár egy alkalmibb megjelenéshez is, mondjuk egy koktélpartira egy elegánsabb inghez. A mellény mellesleg minden alkatnak remekül áll. Egyedül a vastagságára kell odafigyelni, ha steppelt modellről van szó. Teltebb alakon a nagyon pufi mellény okoz néhány plusz kilót látszatra. Ezért aki nem szeretne többnek tűnni, mint amennyi, annak ajánlott vékonyabb fazont beszerezni.

Hogyan rendelhetek férfi mellényeket a Bolf üzletében?

A Bolf kínálatában számtalan mellény közül választhatunk. Az idén oly divatos steppelt fazonokból szinte minden színben és vastagságban találhatóak mellények. Ezért könnyedén választhatunk az alkatunkhoz illőt, amit aztán néhány kattintással meg is vásárolhatunk. A Bolf üzletében minden termék elérhető a gyors szállítás és fizetés lehetőségével. A mellény kiválasztásakor a méretek miatt sem kell aggódnunk. Pontos és jól értelmezhető mérettáblázat alapján választhatjuk ki a megfelelőeket, de ha mégsem jó, akkor könnyedén visszaküldhetjük őket. Ha bármi kérdésünk adódna, az ügyfélszolgálat gyorsan és teljes körűen segít megválaszolni azt.

pixel