Férfi pulóverek

Termékek mennyisége:634
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Akár hideg tél, vagy hűvös nyári este legyen, a pulóver garantáltan olyan ruhadarabnak számít, amire minden évszakban szükség lehet. Ráadásul a kényelmes férfi felsők vékonyabb kötött verziói még zakóhoz is kifogástalanul állhatnak. Érdemes ezért pulóverből többfélét tartani a szekrényünkben. A férfi kötött kardigán például tipikusan azok közé a fazonok közé tartozik, amelyet még nyáron is hordhatunk magunkkal, hiszen könnyen kicipzározhatók, ha túl melegek volnának. Ellenben a kötött pulcsi már kevésbé alkalmas a meleg, de hűvös nyári napokra, hiszen a felvételük sem olyan egyszerű. Ezért amikor a pulóverek között válogatunk, azt mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy ha nincs rajtuk gomb, vagy cipzár, az inkább télre lesz megfelelő.

Lásd még:

A férfi pulóverek stílusváltozatai

A fent említett kötött pulcsikon és kardigánfajtákon kívül még számtalan más férfi pulóverfazon létezik. A legismertebb a sportos pulcsikhoz köthető. Ezeket nem épp elegáns viselethez találták ki, ám néhány változata igazán vagány lehet egy félelegáns zakó alá. A tipikus zakóhoz is passzoló pulóverek egyébként vékony szövésűek, kerek vagy V nyakú, illetve enyhén testhezálló szabással rendelkeznek. Az ilyen típusú pulcsik lényege, hogy valóban kicsit passzoljanak a testünkhöz. Vagyis csak azért ne vásároljunk, mondjuk XXL méretet belőle, mert azt szeretnénk, hogy lógjon rajtunk – az nem mutat jól. Ha a színeket nézzük, ezek a basic pulcsik szinte mindenféle színben nagyon jól kombinálhatóak bármilyen szettel. Például egy szimpla fekete, szürke, kék vagy mustársárga modell már önmagában bármilyen farmerhoz kiváló félelegáns viselet lehet. Mellesleg a márkás férfi pulóverek közt számtalan elegánsabb verzió akad, ha kifejezetten ez a cél.

Egy tökéletesen testhezálló férfi pulóver – kinek való?

Egy ideje hódítanak a slim fit pulóverek is. Ezek a fazonok teljesen testhezállóak, ezért ebben az esetben érdemes szót ejteni arról, hogy kiknek előnyösek. Ha önmagában vesszük fel, akkor mindenképp azoknak, akiknek nem túl szembetűnő a pocakjuk, de azt sem kell gondolni, hogy csak az adoniszi testen áll jól. Ha van egy kis hasunk, akkor még ugyanúgy felvehetjük, és igazán remekül fog mutatni. Viszont ha kicsit feltűnőbbek a plusz kilók has részen, már érdemesebb mást választani, vagy kiegészíteni a pulcsinkat. Ez a termék ugyanis hasonlóan működik, mint a hölgyeknél a miniruha. Ha teltebbek vagyunk, akkor is csodálatosan tud mutatni, de ha túlzottan kiálló has résszel rendelkezünk, akkor már érdemesebb kompenzálni egy felöltővel a végeredményt.

Lásd még:

pixel