Férfi nadrágok

Termékek mennyisége:863
Fehér farmernadrágok Fekete farmernadrágokGránátkék farmernadrágokSzürke farmernadrágokSlim farmernadrágokKlasszikus farmernadrágokKék farmernadrágokFekete melegítőnadrágokLila sportnadrágokNeon sportnadrágokRózsaszín sportnadrágokSokszínű sportnadrágokSárga sportnadrágokPasszés melegítő szettekSzűk szabású melegítő szettekBarna jogger nadrágokFekete jogger nadrágokPiros jogger nadrágokLila jogger nadrágokGránátkék jogger nadrágokNeon jogger nadrágokKék jogger nadrágokRózsaszín jogger nadrágokSzürke jogger nadrágokSokszínű jogger nadrágokZöld jogger nadrágokSárga jogger nadrágokFarmer jogger nadrágokJogger melegítőnadrágokTerepmintás joggerekFehér joggerekBarna katonai nadrágokFekete katonai nadrágokLila katonai nadrágokNeon katonai nadrágokKék katonai nadrágokTerepmintás katonai nadrágokRózsaszín katonai nadrágokSokszínű katonai nadrágokZöld katonai nadrágokSárga katonai nadrágokKatonai nadrágok pamutbólFarmer katonai nadrágokKatonai jogger nadrágokKhaki színű oldalzsebes nadrágokFekete szövetnadrágokLila szövetnadrágokNeon szövetnadrágokKék szövetnadrágokRózsaszín szövetnadrágokSokszínű szövetnadrágokTovábbi szövetnadrágokFehér szövetnadrágokPiros alkalmi nadrágokNarancssárga alkalmi nadrágokSzürke alkalmi nadrágokZöld alkalmi nadrágokBarna chino nadrágokFekete chino nadrágokLila chino nadrágokGránátkék chino nadrágokNeon chino nadrágokRózsaszín chino nadrágokSokszínű chino nadrágokKockás chino nadrágokBeżowe chinosyBiałe chinosyFehér baggy nadrágokLila baggy nadrágokNeon baggy nadrágokKék baggy nadrágokRózsaszín baggy nadrágokSokszínű baggy nadrágokSárga baggy nadrágokBaggy farmernadrágokBaggy melegítőnadrágokFehér terepmintás nadrágokPiros terepmintás nadrágokLila terepmintás nadrágokGránátkék terepmintás nadrágokNeon terepmintás nadrágokKék terepmintás nadrágokNarancssárga terepmintás nadrágokRózsaszín terepmintás nadrágokSokszínű terepmintás nadrágokSárga terepmintás nadrágokTerepmintás melegítőnadrágokSpodnie moro szareSzürke szaggatott nadrágokLila slim fit nadrágokNeon slim fit nadrágokRózsaszín slim fit nadrágokSokszínű slim fit nadrágokSárga slim fit nadrágokKék slim fit nadrágokLila passzés nadrágokNeon passzés nadrágokRózsaszín passzés nadrágokSokszínű passzés nadrágokSárga passzés nadrágok
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Akár elegáns, akár vagányabb öltözet a cél, manapság már mindegyik stílushoz kapni megfelelő nadrágfazont. A félelegáns és elegáns férfi nadrág mellett a hétköznapi fazonokat is képviselik a klasszikus regular darabok. Ha ettől kicsit el akarunk térni, akkor a divatos férfi nadrágok most főleg slim fit, slim, vagy a lezserebb jogger stílusú nadrágokban utaznak. Ezeket anyaguk és színük szerint viselhetünk félelegáns, de átlagos megjelenéshez is. A stílusosságot elsősorban úgyis a színösszeállítás és az anyaga adja.

Természetesen, ha nagyon alkalmi viselet a cél, azért maradjunk a klasszikusoknál. Ha az árait nézzük a különféle típusoknak, az elmondható, hogy márkája válogatja. A drágább prémium mellett már a férfi nadrágok olcsón is kaphatóak a megfelelő minőségben. Ezért amikor választunk, érdemes az ár-érték arányt is figyelni. Legyünk résen, mert a különféle férfi nadrág típusok néha csak a márka miatt lesznek drágábbak, és szinte ugyanazt megkapjuk az olcsó férfi ruházat kategóriájában is.

Lásd még:

Mit vegyünk fel a különböző típusú férfi nadrágokhoz?

Attól függően, milyen alkalomra készülünk, válasszunk ahhoz megfelelő nadrágot. Egy stílusosabb kerti partira még a rövidebb nadrágokat is bevethetjük, akár zakóval kombinálva, viszont üzleti találkozóra, vagy alkalmi eseményre már szigorúan a minőségibb, hosszú szárú nadrágoknál maradjunk. Az ilyen nadrágok szinte mindenféle fazonúak lehetnek, ha jól megválasztjuk a színt és az anyagot. Például a sötét vagy fekete farmer nadrágok is tökéletesek lehetnek üzleti meetinghez a megfelelő inggel és zakóval. Manapság egyébként is a lezserebb business szettek hódítanak a fiatalabb korosztálynál. Amire érdemes külön kitérni, azok a bővebb fazonú nadrágok. Ezeket manapság már inkább egy sportos, lezserebb szetthez érdemes viselni. Kombinálhatjuk pólóval, pulcsival és könnyedén alakíthatjuk ki belőlük a lazább underground stílust is. Viszont elegáns megjelenéshez nem ajánlottak.

Hogyan rendelhetek férfi nadrágot a Bolf üzletéből?

A Bolf a termékeiről mindig pontos és részletes leírást készít, ami által a méretet is tökéletesen kiválaszthatjuk a megfelelő nadrágot. Árkategóriája rendkívül széles, viszont ez nem jelenti azt, hogy gyenge minőségű termékekről lenne szó egy olcsóbb árfekvés esetén. A termékek pár nap szállítás után rendkívül gyorsan megérkeznek hozzánk, a rendelés után. Ha termék mérete nem megfelelő, akkor pedig probléma nélkül visszaküldhetjük azt. A Bolfnál minden árura garancia van, ezért bátran válogathatunk a legtrendibb nadrágkínálatból.

Lásd még:

pixel