Férfi ingek alkalmi

Termékek mennyisége:293
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 5

Egy-egy elegáns ing szinte kötelező darabnak számít minden férfi ruhatárában, hiszen bármikor szükségünk lehet ezekre. Akármikor jöhet egy esküvő, tárgyalás vagy nívós rendezvény, ahová bizony nem vehetünk fel akármit. 

Elegáns férfi ingek – népszerű modellek kínálatunkból

A Bolf kínálatában azonban a különleges és divatos férfi ingek széles választéka megtalálható, így érdemes lehet alaposabban is szétnéznünk ezek között. Még a különféle nagy méretű férfi alkalmi ingek széles választékát is felsorakoztattuk termékkínálatunkban, így a teltebb alkattal rendelkezők is biztosan találnak olyan divatos viseletet ezek közt, amely valóban garantálja a stílusos megjelenést. Ha tehát különleges alkalomra készülsz, válassz te is a Bolf webáruházából a különféle márkák minőségi termékei közül.

Lásd még:

Mivel viselhetőek az elegáns férfi alkalmi ingek?

Az elegáns férfi ingeket a legjobb szövetnadrághoz és öltönyhöz viselni. Azonban ha szeretnénk a vagány elegancia jegyében kicsit lazábban öltözködni, akkor mindenképp érdemes farmerral és zakóval kombinálni az inget. Persze nem mindegy, milyen fazonú a farmer, hiszen egy szaggatott slim fit modell nem biztos, hogy a legjobb választás lehet hozzá. Azonban egy klasszikus sötétkék vagy fekete modell remek kiegészítője lehet az elegáns ingeknek.

Fehér vagy színes – milyen inget válasszunk a fontos eseményekhez?

A fontos, vagyis a kifejezetten kiöltözős eseményekhez mindig olyan inget válasszunk, ami a dresszkód. Ha viszont a dresszkód nem ír elő semmit, akkor mindig olyan színű legyen az ing, ami passzol az öltönyhöz. Ez manapság már akár egy világosabb zöld ing is lehet, hiszen régen vége már azoknak az időknek, amikor a férfiak csak komor színű darabokat hordhattak. 

Gond leginkább a mintaválasztással lehet, ugyanis elegáns eseményekre a mintás ing csak különleges esetben lehet indokolt. Vagyis többnyire maradjunk az egyszínű ingeknél. A színekre visszatérve pedig: ha nem tudunk dönteni, akkor a jól bevált fehér vagy sötétkék inget ajánljuk. Ezekkel általában egy átlagos öltönyszín esetén nehéz mellélőni.

pixel