KORONAVÍRUS –VÁSÁRLÁS ONLINE, ÉS HOGYAN LEHET BIZTONSÁGOSAN ÁTVENNI A CSOMAGOT?

KORONAVÍRUS –VÁSÁRLÁS ONLINE, ÉS HOGYAN LEHET BIZTONSÁGOSAN ÁTVENNI A CSOMAGOT?

BIZTONSÁGOSAN >> BIZTONSÁGOSABBAN >> INTERNETEN KERESZTÜL

NYISD KI A KÜLDEMÉNYT A BOLF ÁRUHÁZ TANÁCSAI SEGÍTSÉGÉVEL!

Remélhetőleg a koronavírus ugyanolyan gyorsan eltűnik, mint ahogy megjelent, az életünket a feje tetejére fordítva. Mielőtt még konkrét információkat és gyakorlati tippeket adnánk Önnek az online vásárláshoz és a csomag futártól történő átvételéhez...

KORONAVÍRUS ÉS VÁSÁRLÁS

Hogyan lehet biztonságosan vásárolni, amikor a koronavírus cseppfertőzéssel terjed? Mindenekelőtt kerüljük a nyilvános helyeket, ahol szoros érintkezésnek vagyunk kitéve, és így könnyen megfertőződhetünk. Természetesen ilyen helyek az üzletek is.

... az egész BOLF csapattal együtt kívánunk Neked:

egészséget, pozitív energiát a nehéz idők túléléséhez!

NE ADJUNK ESÉLYT A VÍRUSNAK!

Támogassuk egymást, minimalizáljuk a kockázatot és a jó vásárlási gyakorlatok segítségével győzzük le együtt a koronavírust!

1. ALAPELV

KERÜLD A NYILVÁNOS HELYEKET!

A koronavírus cseppfertőzéssel terjed, így az izoláció a legjobb védelem a fertőzés ellen!

2. ALAPELV

MONDJ LE A VÁSÁRLÁSRÓL BOLTOKBAN

Természetesen csak ha lehetséges. Tarts legalább 1 méter távolságot a többi embertől a pénztár előtti sorban és a polcoknál!

Míg a mindennapi élelmiszer- és az alapvető szükségleti cikkek online megvásárlása nehézkes, a ruhákkal viszont teljesen más a helyzet!

3. ALAPELV

VÁSÁROLJ ONLINE!

Lehetőség szerint vásárolj online, mivel ez a minimumra csökkenti a koronavírus fertőzésének kockázatát!

4. ALAPELV

GYŐZD LE A NEHÉZSÉGEKET!

Elsődleges a biztonság, de ne hagyjd, hogy a koronavírus megakadályozza ruházati cikkek vásárlását vagy a vonzó promóciók kihasználását!

HOGYAN LEHET BIZTONSÁGOSAN ÁTVENNI A CSOMAGOT A FUTÁRTÓL?

A vásárlások kézbesítésének klasszikus módja a csomag átvétele a futártól. Ez a csomagátvételi módszer azonban több fontos okból sem optimális.

 • Munkájának sajátosságai miatt a futár naponta sok emberrel találkozik, és így koronavírus fertőzésének van kitéve.

 • az online vásárlás és a csomag átvétele egy futártól sokkal biztonságosabb, mint a boltban történő vásárlás. A koronavírus megfertőződésének kockázata több százszor kisebb - különösen, ha betartod az alábbi szabályokat!

 • Ne felejtsd el ugyanakkor, hogy

  Az online vásárlás és a csomag átvétele a futártól sokkal biztonságosabb, mint a bolti vásárlás. Több százszor kisebb a koronavírus-fertőzés kockázata – különösen, ha betartod az alábbi szabályokat!

HOGYAN VEHETED ÁT A CSOMAGOT A FUTÁRTÓL – 7 ÉRTÉKES TANÁCS

 1. A csomag átvételkor tarts távolságot (legalább 1m).

 2. Ne érj a futár kezéhez.

 3. A csomagot eldobható kesztyűben is átveheted és így akár alá is tudsz írni a terminálon

 4. Ha lehetséges, fizess online, hogy a futárral való kapcsolattartást a szükséges minimumra csökkentsd.

 5. Ha az utánvét lehetőséget választod, előzetesen készíts ki a bankkártyát, hogy elkerüld a pénzzel való érintkezést, és csökkentsd a kapcsolattartás idejét, például az apró visszaadásával kapcsolatosan.

 6. A csomag kézhezvétele után alaposan és legalább 30 másodpercig moss kezet meleg vízzel és szappannal, és ha lehetséges, használj magas alkoholtartalmú fertőtlenítőszert.

 7. A biztonság növelése érdekében tedd félre a csomagot néhány órára mielőtt azt kinyitnád. Ezt az eldobható kesztyűben is megteheted.


GYORS ÖSSZEFOGLALÓ

Játszd ki a koronavírust az Online vásárlás révén!

Törekedj online vásárolni és győzd le a fenyegetést úgy, hogy korlátozod az érintkezést más emberekkel és betartod a biztonsági szabályokat.

A férfi ruházati webáruházunkban kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz.

Megragadva az alkalmat, ezúton is kívánunk egészséget, nyugalmat, és azt is, hogy a koronavírus elkerülje városodat, lakóhelyedet és a közvetlen környezetedet.

Sok divatos napot kívánunk!

pixel