Hogyan lehet a megfelelő méretet kiválasztani?

Hogyan lehet a megfelelő méretet kiválasztani?

A Bolf webáruház kínálatában található ruházati termékek több gyártótól származnak, azért NEM ajánljuk kizárólagosan a címkén feltüntetett méretet figyelembe venni - amely a termék leírásában szerepel. A legtöbb márka saját méretezést alkalmaz.

Vásárlásnál a vevő kötelezettsége megismerkedni a mérettáblázattal, mely az adott termék leírásnál található.

Az ideális méret meghatározásának céljából javasoljuk egy már meglévő saját ruhadarab lemérését, amely tökéletesen passzol az alakunkhoz. Ez mindenképp jobb megoldás mint saját magunkhoz mérni a megadott paramétereket, ugyanis minden termékünk lapos felületen, nyújtás nélkül kerül méretezésre.

Tabela rozmiarów

Mérési szabályok:

  • A táblázatban megadott értékek pontos, általunk mért értékek. A ruházatot elölről, begombolva, becipzározva (ha ezek valamelyikével rendelkezik) mérjük. FONTOS! A teljes kerület leméréséhez a méreteket 2-vel kell beszorozni.
  • Minden terméket igyekszünk minél pontosabban megmérni, ugyanakkor minden modellből és méretből csak egy ruhadarabot mérünk, azért a mérettáblázatban minimális eltérések előfordulhatnak (tolerancia +/-3 cm-ig).
  • Mivel nem garantáljuk, hogy minden vásárolt termék ugyanabban a méretben és modellben azonos méretű, a tűréshatárnál nagyobb méretbeli eltéréseket reklamáció formájában kezeljük.

A ruha kiválasztásakor minden esetben javasoljuk a mérettáblázat alapján történő előzetes tájékozódást, amely a termék leírásnál található meg.

pixel