Újdonságok

Termékek mennyisége:3443
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Marynarki
  • Paski
  • Skarpety
  • Spodnie
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Férfi divat – ismerd meg újdonságainkat, melyek meghódítják a piacot

A divatvilág trendjei folyamatosan változnak és fejlődnek. Néha az évekkel ezelőtti kreációk köszönnek vissza, és van, hogy a divattervezők nagyszerű kollekciókkal lepnek meg, melyek népszerűsége gyorsan elterjed a világon. Milyen tendenciákat jósolnak az idei évre?

Cipzáras, kapucni nélküli férfi pulcsi

Alig néhány szezonnal ezelőtt szinte mindenkinek, aki divatos ruhákat akart viselni, lennie kellett egy egyszínű, nagy kapucnival ellátott pulcsinak a szekrényében. A zsebek, kötelező jelleggel cipzárasok voltak, és az egyetlen színeltérés a mellkason található márkajelzés lehetett.

Ez a tendencia kezdi elveszíteni jelentőségét. 2021-ben, ha egy férfi pulcsiról beszélünk, egyre gyakrabban beszélünk majd a klasszikus, kapucni nélküli pulcsiról, melynek két fő színmótívuma van. Egységes szín, mely a cipzártól nagyjából a rekeszizomig tart. Ezen a helyen jelennek meg a szimmetrikus, jól kiemelt minták, melyek dinamikusabbá teszik a ruhaneműt. Az ilyen típusú férfi pulcsi – mely pl. a Bolf.hu oldalán kapható, sokkal barátságosabban néz ki, mint a kapucnis változata.

Joggerek/oldalzsebes nadrágok

Ez a típusú nadrág, néhány évente újra divatba jön. Nem szabad elfelejteni, hogy a divatos oldalzsebes nadrágok elképzelése az évek során erősen megváltozott. A 20. sz. vége felé mindenki a laza, tipikus, aránytalanul nagy oldalzsebes nadrágokat kedvelte.

Az oldalzsebes nadrágok, jelenleg a jogger nadrágok. Egy nadrág, mely átmenetet képez a divat és a funkcionalitás között. Már nem annyira bő, mint pár évvel ezelőtt, de messze nem annyira testre szabott, mint pl. a csőnadrág. A zölddel párosított terepmintát átvették az intenzívebb pl. narancssárga vagy piros színű berakások. Jelenleg a jogger nadrág a magabiztos ember nadrágja, aki valami újat szeretnének magának, mint a hagyományos szabás, amit pl. a farmer biztosít.

Hosszú ujjú férfi ing

Hosszú évek óta - felváltva – a férfi ingtervezők versenyének lehetünk szemtanúi. Néha a rövid ujjú ingekhez hűségesek, néha pedig ellenfeleik, a hagyományosabb, hosszú, elegáns ujjú, stílusos mandzsettával rendelkező ingek hívei szereznek előnyt. Sok jel utal arra, hogy 2021-ben ez utóbbiak kaptak szót.

Érdemes megjegyezni egy bizonyos változást, ami lassan végbemegy a férfiingek világában. Természetesen a fehér és a fekete egy „biztonságos standard”, azonban a férfiak egyre szívesebben választják az intenzívebb színeket, mint a narancssárga rózsaszín, vagy a lila. A divattervezők is észrevették ezt a jelenséget. Ugyanúgy, mint néhány webáruház, mint a Bolf, mely kínálatában megtalálhatók az ilyen típusú ingek.

Az ing nem létezhet zakó nélkül

Azok az érett férfiak, akik szeretnék kihangsúlyozni a társadalmi státuszukat nem menekülhetnek idén a zakótól. Átmenetileg véget ér a lazább, gyakran nadrágból kihúzott galléros ingnek ideje.

Érdekes, hogy az ingnek lehet elég intenzív színe, úgy a zakó ellenáll ennek a trendnek. Idén érdemes a biztonságos szürkét, feketét vagy sötétkéket választani. A divattervezők nem számítanak nagyon kompromisszumokra, bár azt javasolják, hogy ezeket a zakókat bármilyen színű inggel párosítsuk.

pixel