W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Újdonságok

Termékek mennyisége: 94

2019-es gyermekdivat irányzat

Nem csak mi felnőttek szeretünk csinosak és trendik lenni. A tinik már maguk is kitalálják saját stílusukat és úgy választják meg ruhatáruk darabjait, de mi is szívesen öltöztetjük kisebb gyermekeinket kényelmes, de divatos ruhákba.

Az elkövetkező időkben a gyermekruha trend kissé megváltozik. Külön utcai trend és arisztokrata stílus jelenik meg. A kislányok vágynak arra, hogy ugyan olyan divatos ruhát hordjanak, mint az anyukájuk. Sok tervező erre figyel is, akár olyan kollekció is készül, mely mindkét korosztály tud viselni.

Fő irányzatok
Amíg a nagyobb gyermekeknél a tarka-barka színek helyett a pasztellszínek kerülnek előtérbe, addig a kicsiknél a színes vidám minták dominálnak. A tavaszi-nyári szoknyák, nadrágok főként lezser fazonban készülnek, könnyű anyagokat használva, mint a selyem, gyapjú, farmer, chiffon. A tervezők és gyermekruha készítők figyelnek arra, hogy a ruhák alapanyagaiként használt anyagok, főleg a festett kelmék vegyszermentesek legyenek, így óvva a gyermekek bőrét.

A megtalálható felnőtt stílusjegyek
A gyerekruhák szabásánál és varrásánál is érzékelhető az a játékosság, mely a felnőtt ruházatra is jellemző. A rövidebb, hosszabb fazonok mellett a keresztirányú cipzárak is megjelennek. A stílus inkább a sportos, lezser, ugyanúgy divatos színekben.

Kiegészítők
Idén a kiegészítők terén a sapkák és kalapok nagy hangsúlyt kapnak. A cuki fülekkel, pomponokkal, gyöngyökkel, hímzéssel ellátott fejfedők a gyermekek kedvencei. A kötött, meleg sálak is favoritok a gyermekek körében, melyek háromdimenziós mintával, gyönggyel díszítettek.

Kiegészítők közé tartozik a cipő is. Az idei trend itt is a mintás, strasszal, hímzéssel díszített, laza, sportos fazonok. Viszont nagyon fontos, hogy a gyermekekre adott lábbeli, nem lehet sem túlságosan, nagy és nem is szoríthatja a gyermekek lábát.

Ünnepek kedvencei
Legyen bármilyen ünnep, de akár ünnep nélkül is, a gyermekek nagyon szeretnek csinosan felöltözni. Nagy favoritok a csipkés vagy hímzett blúzok, ruhák, és az elengedhetetlen tüll szoknya. Fontos, hogy ezek a gyerekruhák nemcsak divatosak és ünnepélyesek, hanem kényelmesek is.

pixel