W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Női mellények

Termékek mennyisége: 24
Nézet

Női mellények: az idei szezon must have darabjai
A női mellények iránt jelenleg óriási érdeklődés mutatkozik a női vásárlók körében – ez a ruhásszekrény azon darabja, mely az utóbbi szezonokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A legnagyobb érdeklődés, nem véletlen a női szőrme mellények irányában mutatkozik – ezeknek köszönhetően minden stilizáció elegánssá varázsolható.

Női mellények: hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet?
A Bolfnál kaphatók steppelt női mellények, sportos mellények, vagy elegánsabb darabok is. Mi alapján válasszunk mellényt? Először is érdemes elgondolkodni, hogy a mellény csak a stilizáció kiegészítése lesz-e, vagy fontos azt is megfontolni, hogy védjen-e az alacsony hőmérséklet és szél elől is. Az első esetben érdemes felfigyelni a női sportos mellényekre és a hosszú női mellényekre, melyek gyakran sokkal könnyebb anyagból készülnek. A sportos női mellények szabása általában más és jobban alakra szabott. Azonban a hosszú női mellények lehetnek hihetetlenül könnyedek és egyben feldobhatják a stilizációt, vagy készülhetnek vastagabb anyagból és egyben jobban védhetik az alsó testrészeket.
Ha a mellénynek reálisan védenie kell a hideg elől, érdemesebb bélelt női mellényt választani.

Női bélelt mellények: a lehető legjobb mellények az őszi-téli időszakra
A női bélelt mellények nagyszerűek az őszi-téli hónapokban. Gond nélkül felvehetők akár egy vastag pulóverre, vagy pulcsira; egyben a mellény védi a mellkast és a hátat a hideg elől, melyek a legjobban ki vannak téve a meghülésnek. A pufi mellényeknek általában van további, vastag bélésük, mely megvéd a szél elől. A női pufi mellények még akkor is jól beválnak, amikor a kinti hőmérséklet nulla fok körül mozog.
A melegebb mellények közé sorolhatók tovább a steppelt női mellények. Általában – másképp mint a férfi mellények esetében – steppelésük függőleges. Az ilyen szabású női steppelt mellények megvásárolhatók a Bolf webáruházban – az elérhető modellek steppelése olyan, hogy a lehető legjobban vékonyítsa az alakot, ami minden bizonnyal örömmel tölt el néháyn hölgyet.
Az elérhető opciók között a barna, a fekete, a sötétkék dominál, de nem hiányozhatnak a világosabb mellények sem, ezen belül a – sárga és a piros, melyek messziről vonzzák a tekinteteket. A Bolfnál kapható mellények mindkét funkciót ellátják - feldobhatják a stilizációt és különleegessé is varázsolhatják azt, egyben védve a hideg elől. A mellény színét érdemes úgy kiválasztani, hogy figyelembe kell venni a leggyakrabban viselt ruhák színét az adott szezonban és a bőrszínt is – a nagyon világos bőrűek jobban mutatnak a pasztell színekben, melegebb árnyalatokban. Azonban a sötétebb bőrű hölgyek vásárolhatnak feltűnőbb színű mellényeket, vagy választhatják a klasszikus darabokat is, vagyis a feketét.
Női steppelt mellények továbbra is ezek a leggyakrabban vásárolt női mellényeink – főleg az univerzális jellegük miatt.

Női nagy méretű mellények
Ami fontos, a Bolfnál kaphatók nagy méretű női mellények is. Ez egy ajánlat azoknak a hölgyeknek, akik a mellényt vékony átmeneti dzsekire is felveszik, de azoknak is, akik nem találnak maguknak méretet más áruházakban. Lényeges, hogy ezeknek a mellényeknek a szabása nem vastagít – sőt ellenkezőleg, az alak hosszabnak és vékonyabbnak tűnik. Ez jellemző mind a női steppelt mellényekre és a pufi női mellényekre is.

pixel