Női farmerkabátok

Termékek mennyisége:1
Méretek
Szín
Anyag
Minta

A női farmerkabát jó pár évig egy méltatlanul elhanyagolt ruhadarabnak számított. Legutóbb a kétezres években volt igazán népszerű. Azonban a mostani retró stílusok visszatérésnek hála ismét a középpontba került, és nem is akárhogy. Számtalanféle színű és stílusú női farmerkabátot kaphatunk manapság.

A női farmerdzsekik típusai

Az ilyen farmer kabát női modelljei pedig egytől-egyig nagyon jól hordhatóak többféle alkalomra is. Persze ez függ a színtől és a fazontól. Ha például a fekete hosszított női farmerkabátot nézzük, akkor az akár egy félelegáns alkalomra is felvehető, a vagányabb- akár szaggatott – modelljei pedig tökéletesen illeszkednek a streetwear stílushoz. Ebből adódóan nagyon sokféle módon variálhatjuk a farmerkabátokat. A klasszikus kék és fekete mellett azonban a fehér farmer dzseki nőknek tervezett darabjait is remekül tudjuk kombinálni akár egy partira, vagy még irodába is.

Lásd még:

Mihez érdemes viselni a női farmerdzsekit?

A női farmer dzsekiket a hagyományos farmeres szett mellett nagyon jól viselhetjük ruhákhoz és szoknyákhoz is. Például egy női hosszú farmer kabát miniruhával felvéve egyszerre ad elegáns és modern megjelenést. Főleg, ha olyan cipővel kombináljuk, ami megdobja az egész szettünket. Mondjuk egy csinos, márkás magassarkú vagy csizma pont tökéletes hozzá. Ugyanakkor a női farmer kabát arra is kiváló, hogy egy ruhával felvéve és sneakerrel hordva vagány összhatást kapjunk. Lényegében a farmerkabát hordását teljes mértékben a hozzáadott kiegészítő határozza meg. Ha akarjuk elegáns, ha pedig sportos stílust szeretnénk, akkor egy sportcipővel sportos hatást kelt.

Hogyan rendelhetek női farmerdzsekit a Bolftól?

Ha még nem találtuk meg a tökéletes női farmer kabátot, akkor érdemes benézni a Bolf webáruházba. A webshop kínálatában számtalanféle egyedi stílusú farmer kabát közül választhatunk. A Bolf női farmer kabátjai kiváló minőségben készülnek a legújabb trendek szerint. Hogyan vásárolhatunk? Az online rendelés előtt rendkívül részletes mérettáblázatok segítenek megtalálni számunkra a tökéletes modellt. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a megfelelő női farmer kabátot és megrendelni. A futár gyorsan kihozza azt számunkra, ám ha mégsem válna be a kiválasztott kabát – akár minden probléma nélkül vissza is küldhetjük azt. A bolf.hu ráadásul gyakran rendkívüli ajánlatokkal és kedvezményekkel várja a vásárlókat, ezért megeshet, hogy a kinézett kabátot akár negyedáron is megkaphatjuk.

pixel