W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Fiú ruházat

Termékek mennyisége: 78

Divatos kisfiúk - avagy a fiú ruhatár alapjai

Korábban a fiúknak sokkal nehezebb dolguk volt öltözködés terén a lányoknál, azonban ma már számtalan divatos ruha közül válogathatnak picik és szüleik egyaránt. A legtöbb fiút nem érdekli különösebben, hogy mit visel, azonban egy alap ruhatár összeállítására mindenkinek szüksége van.
Nagyon fontos, hogy megtaláljuk a fiúk ruhatárába leginkább illően azt a stílust és azokat a színeket, melyek egyszerre praktikusak, ugyanakkor szívesen és bátran viselik a legvagányabb fiúk is.
Amíg nem alakul ki a kisfiú ízlése (vagy nem rajong kifejezetten valamilyen mintáért) érdemes az egyszerűségre törekedni. Praktikus, visszafogott színeket választva igazán egyszerű lesz a fiúkat is felöltöztetni reggel, hiszen ha a szekrény tartalma jól összeillő darabokból áll, még a legtürelmetlenebb fiú is hamar indulásra kész lesz.

Alapdarabok alapszínekben

Fontos, hogy meghatározzunk néhány olyan ruhadarabot, amelyre minden fiú ruhatárába szükség van. A rövid ujjú- és a hosszú ujjú pólók mellett néhány vagány pulóver is szükséges, melyek különféle vastagságban beszerezhetőek. A réteges öltözködés úgy a legkönnyebb, ha a változó vastagságú felsőruházat mellé egy jó kabátot is beszerzünk.
A nadrágokat illetően a kisfiúk nagy kedvencei a vagány sportnadrágok, így mindenképp érdemes ebből is választani néhányat a csinosabb farmerek vagy chinok mellé. A játszótéren valószínűleg ez előbbi lesz a praktikusabb viselet, de egy jól megválasztott sportnadrág akár az óvodában vagy az iskolában is megállja a helyét.
A kisfiúk számára nem érdemes túl színes ruhatárat kialakítani. A klasszikus fehér-fekete-kék mellett jó választás lehet a szürke vagy a barna szín is. Fiúknál különösen fontos, hogy ne csak a színt, a fazont is megfelelően válasszuk meg, hiszen a kényelem mindennél fontosabb. A puha, jól kezelhető anyagokból készült ruhák minden apró férfi számára jó választásnak bizonyulnak, hiszen nem zavarja őket az önfeledt játékban.
Az alap ruhatár részét képezi néhány csinosabb darab is, azonban egy jól szabott egyszerű póló is képes stílusos és vállalható megjelenést biztosítani akár egy ünnepi eseményre is.

pixel