Férfi melegítő felsők

Termékek mennyisége:27
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A hideg idő beköszöntése előtt már érdemes olyan férfi pulóvereket néznünk magunknak, amelyek megfelelően melegen tartanak minket. Persze, az sem mindegy, hogy milyen stílust választunk. 

Férfi melegítő felsők – melyek a típusai?

Férfi melegítő felsőből is ugyanis rengetegféle fazon létezik. Ezek között bőven található sportos, de stílusos darab is egyaránt. Hogyan tudjuk megkülönböztetni őket? A sportos férfi pulóverek általában lazábbak, kapucnisak és bővebb fazonúak, mint azok a modellek, amelyeket egy félelegáns viselethez is felvehetünk. A félelegáns stílushoz valóak pedig enyhén követik a test vonalát. Általában nem kapucnisak és valamilyen vékonyabb anyagból készültek. Ezen kívül kaphatunk mindkettő stílushoz cipzáras, és klasszikus – nem szétnyitható – fazont is.

Lásd még:

Férfi melegítő felsők – népszerű színek

Az idei trendek jócskán megdobták a férfi pulóverek színkínálatát. A megszokott fekete, kék és zöldek mellett a piros, a világoskék és más élénkebb színek is hódítanak. Ez akkor is igaz, ha kifejezetten a téli ruházatról van szó. A idei szezonban ugyanis a télies és az őszies színek mellett a kifejezetten élénkebb árnyalatok is helyet kaptak – a férfi öltözködésben is. A színválaszték pontosan emiatt igencsak változatossá vált a sportos és az elegánsabb férfi viseletben egyaránt. Ezen kívül érdemes még megemlíteni a mintás férfi melegítő felsőket. Az ilyen darabok főleg az urban stílus öltözködéséhez megfelelőek. Remekül feldobják a monokróm szetteket, és jól viselhetőek színesebb öltözékekhez is.

Hogyan rendelhetek férfi melegítő felsők?

Ha épp férfi pulóvereket keresünk, akkor a Bolf webáruházába mindenképp megéri benéznünk. A márkás és mégis olcsó árak mellett széles kínálat várja az érdeklődőket. Ezen kívül minden termék mellett pontos mérettáblázat is található, ami alapján azonnal megtaláljuk a nekünk megfelelő méretet. Merthogy a pulóver mérete fazontól függően változhat. Egy kényelmesebb, sportosabb fazon teljesen más méretet jelenthet, mint egy slim fit, elegánsabb modell. Ezért amikor méretet választunk, mindenképp mérjük le előtte magunkat. A Bolf webshopjából pedig már 1-2 munkanapon belül megkaphatjuk a megrendelt terméket a kis méretektől egészen az XXL fazonokig.

 

pixel