Férfi télikabátok

Termékek mennyisége:314
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 6

A férfi féli kabát típusaiból több is akad. A legtöbb már jól ismert fazon egyenesen a katonai ruházatból alakult ki, ezért igen régóta divatosnak számít. A férfi téli kabátok ezen modelljei között talán a legismertebbek közé sorolhatóak a parka kabátok, a bomberek és a pilótadzsekik. Természetesen a klasszikus szövetkabátok is ide tartoznak, valamint a most igazán trendinek számító steppelt pehelykabátok is.

Utóbbi szintén a hadsereg által került be a férfi, majd a női divatba. A textil és műszál alapú kabátok és dzsekik mellett érdemes még szót ejteni a férfi téli bőrkabátok típusairól. Ezek a férfi téli kabát modellek vagy strapabíró irhából, vagy finom bőrből készülnek. Legismertebb típusai közé tartozik például az a hosszú férfi téli kabát bőrből, amit Dusternak hívunk, vagy a combközépig érő autóskabátok, a rövid motoros dzsekik és a különféle bomber, illetve pilóta télikabátok fazonjai. Idén a punkok öltözködését idéző bőrkabátok is tarolnak. Továbbá érdemes megemlíteni a farmerkabátokat, amelyek a szezonban ismét virágkorukat élik. Ez nem is csoda: ha belegondolunk, valójában mennyire praktikus átmeneti kabátnak tekinthető. Ráadásul például sötét színekben kiválóan kombinálható az elegánsabb megjelenéshez is.

Lásd még:

Mivel viseljük a férfi télikabátot?

A legjobb viselet hozzá mindig az, ami megy a kabát fazonjához. Az elegánsabb télikabátok például jól mutatnak nem csak szövetnadrággal, de farmerral is. Viszont ebben az esetben nem mindegy a farmer fazonja. Például a karcsúsított kabát típusaihoz nem érdemes felvenni bő fazonú nadrágot, akkor sem, ha ez a megoldás a téli öltözékünkhöz kényelmesnek tűnik. A nadrág legyen inkább slim, vagy egyenes szárú. De mi a helyzet a színösszeállítással? Ha fekete a kabátunk, akkor bármit felvehetünk, viszont ha például világosbarna vagy akár más színű, akkor már figyeljünk oda a nadrág színére is. Ha nem vagyunk biztosak a megfelelő összeállításban, jó tipp, ha a nagyobb márkák fashion fotóit nézegetve találunk magunknak ihletet a témában.

Hogyan rendeljünk férfi téli kabátot a Bolf üzletében?

A Bolf webáruházában mérettáblázat és pontos leírás segíti a vásárlókat a megfelelő méret, szín és anyag kiválasztásában. Kabátokból és dzsekikből különösen fontos több méretet is figyelembe venni, ezt a Bolf is jól tudja. Ezért rendkívül praktikus és részletes méretleírásokkal segíti a vásárlást. Nekünk nincs is más dolgunk, mint hogy lemérjük magunkat, majd ezen méretek alapján válasszunk kabátot. Természetesen, ha a méret mégsem lesz megfelelő, az bármiféle komolyabb procedúra nélkül visszaküldhető.

pixel