Férfi farmer dzsekik

Termékek mennyisége:89
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 2

A férfi farmerdzsekik leginkább a retró időkben voltak igen népszerűek. Talán szinte mindegyik nyolcvanas-kilencvenes éveket idéző filmben visszaköszönnek ezek a darabok. Ráadásul ki sem mentek igazán a divatból, csupán kicsit a háttérbe szorultak. 

Férfi farmerdzsekik típusai

Hiszen ezek a ruhadarabok azon kívül, hogy sokféle módon hordhatóak, rendkívül praktikusak is. A férfi farmerdzseki többféleképpen viselhető. A fekete minimalistább szabásvonalakat akár egy félelegáns megjelenéshez is bevethetjük, amíg a különféle klasszikus típusok remek választás jelentenek a hűvösebb hétköznapokra. Átmeneti kabátnak kiváló, ráadásul bélelt téli verzió is készül már belőlük. Ezek között akadnak akár bomberdzseki fazonok is azok számára, akik kedvelik a pilótakabát jellegű dzsekiket.

Lásd még:

Mihez érdemes viselni a férfi farmerdzsekit?

A férfi farmerdzsekit viselhetjük szövetnadrághoz és farmerhez természetesen. A felsőket tekintve lazán áll a pólóhoz, azonban ha igazán stílusban akarunk maradni, próbáljuk ki egy inggel kombinálva. Ilyenkor a farmerdzseki a zakó helyettesítőjeként is funkcionálhat, főleg ha kifejezetten vékony anyagú darabról van szó. 

A farmerdzsekit azért is tudjuk többféle módon kombinálni, mert sokféle színben kaphatóak: a kék és a fekete farmerdzsekik mellett ma már bordó, zöld vagy akár egészen élénkvörös modelleket is találunk. Érdemes kísérletezni ezzel a divatból sosem kimúló darabbal, pontosan ezért, mert vélhetően a mostani modellek sem fognak csak úgy kiszaladni a trendekből.

Hogyan rendelhetek férfi farmerdzsekit a Bolftól?

Férfi farmerdzsekit úgy tudunk rendelni a Bolftól, hogy berakjuk a kinézett terméket a kosárba. Persze előtte meggyőződünk arról, hogy a megfelelő méretét választottunk. A Bolfnak remek mérettáblázata van, ráadásul a keresőben kategóriákra is rá tudunk szűrni. Ezért garantált, hogy a legjobbat kapjuk majd meg. Ha mégis meggondolnánk magunkat, a terméket egyszerűen csak visszaküldjük. A Bolf áruházában ráadásul rendkívül gyors a kiszállítás. A megrendelt termékek akár már két napon belül nálunk lehetnek.

pixel