Férfi hosszú ujjú ingek

Termékek mennyisége:486
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 9

Mikor érdemes a hosszú ujjú ingeket választanunk? Az alkalmi megjelenésen túl bizony télen a legpraktikusabbak, főleg ha egy trendi flanelinget választunk. Az ilyen modellek nem csak jól melegítenek, de rendkívül jól mutatnak például egy pólóhoz és farmerhez felvéve is. Ezen kívül természetesen a fehér hosszú ujjú fehér ingek a legismertebbek, amelyeket üzleti tárgyalásokra, illetve a már említett alkalmi megjelenésekhez választhatunk. 

Milyen hosszú ujjú férfi ingeket találhatsz üzletünk kínálatában?

Azonban a mintás pamutingeket már szintén hordhatjuk a hétköznapokon akár nyáron is, a vászonnal egyetemben. Az idei ingtrendek tükrében pedig bőven akad választék. Például a Bolf kínálatában számtalan olyan inget találhatunk, amelyet biztos, hogy nem kapunk meg akárhol. 

A szín- és a mintaválaszték pedig párját ritkítja. Ha már unjuk a tipikus kék, szürke, fekete és zöld ingszíneket, akkor lepjük meg magunkat egy szép babakék vagy mentazöld darabbal. Ezek a színek – pontosabban a vidámabb, élénkebb férfi színek – manapság nagyon divatosnak számítanak, és a félelmekkel ellentétben nagyon is férfiasok.

Lásd még:

Férfi hosszú ujjú ingek – bármilyen alkalomra tökéletesek. Mivel kombinálhatóak?

A fehér hosszú ujjú ingeket többféle módon is viselhetjük. Az ismert és említett öltönyös megjelenés mellett nyáron például kiváló választás lehet egy lazább szetthez. A fehér hosszú ujjú ing felhajtása ebben az esetben pedig nemhogy ajánlott, de egyenesen kötelező. 

Rendkívül jól mutat például egy ilyen felhajtott ujjú ing vászonnadrághoz és sneakerhez párosítva. Egyszerre laza, stílusos és férfias a megjelenésünk általa. Farmerhez is kombinálhatjuk, és szinte bármilyen pólót alávehetünk.

Fekete vagy fehér férfi hosszú ujjú ing – melyiket válasszam?

Hogy feketét vagy fehéret választunk, az az adott alkalom dresszkódjától függ. Léteznek olyan fehér inges alkalmak, ahol a feketét hanyagolnunk kell. Például ez lehet egy megjelenés az operában, vagy egy nagyon előkelő díjátadó ünnepség. A fekete inget azonban a legtöbb estélyre felvehetjük egy elegáns zakóval vagy öltönnyel. A fekete ebben az esetben igencsak univerzális és az ünnepségeket leszámítva szinte bárhová felvehető.

Válaszd ki a tökéletes inget a Bolf Online Shopban

A Bolf áruházában sokféle férfi inget találunk. A kiváló minőség mellett pontos mérettáblázat és különleges árnyalatok is várnak minket. A Bolf szereti a színeket a férfiak számára is ajánlani, amelyek maximálisan férfiasak és nagyon jól mutatnak szinte minden szetthez. Például a hétköznapokra egy szürke zakót bátran feldobhatunk egy sárga vagy világoszöld inggel. Ugyanakkor a bátrabbak a pink vagy a lila különféle árnyalataival is kísérletezhetnek.

 

pixel