W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Férfi fehérnemű

Termékek mennyisége: 139

Férfi fehérnemű

A fehérnemű vásárlásnál nagyon különbözőek a nők és a férfiak. Amíg a hölgyek örömmel válogatnak a bugyik és melltartók kavalkádjában, addig a férfiak zavartan és gyorsan választják ki a megvásárolt darabot. Pedig itt is több alsónadrág fazonból lehet választani.
A férfi fehérnemű választék igen nagy napjainkban, különböző fazonok között lehet válogatni. A boltok polcain és a webáruházakban rengeteg vicces, mintás boxert, hagyományos fecskét és divatos alsónadrágot találhatunk, a megszokott pamut atléták, vagy az elasztikus trikók mellett.

Alsónadrág, de melyik

Az alsónadrágok tekintetében több modell között lehet választani. A fiatalabban inkább a laza boxert kedvelik, mert nem feszül és nem szorít, de a hátránya is pontosan ebből adódik, mert könnyen felgyűrődik a nadrág alatt, így kényelmetlenné válik. A fecske már egy szorosabb viselet. Ugyan nem gyűrődik fel, nem csúszik el a nadrág alatt, de kevesebb mozgást engedélyez.

Atléták, trikók

A atléták és a trikók örökzöld ruhadarab, mely többféleképpen is viselhető. Az atlétát inkább aláöltözőként hordjuk, főleg ingek alá. Illetve a mai divatnak köszönhetően választhatunk a divatos színű vagy mintás atléták közül is, melyek igen kedveltek sportoláshoz, vagy az arra alkalmas darabok hétköznapi viseletként is.

Zoknik

A zoknik között is nagyon nagy a választék. Lehet térd- vagy bokazokni, egyszínű vagy mintás, illetve kifejezetten sportoláshoz viselt vagy alkalmi cipőkbe illő. Zokni fronton mindig érdemes az alkalomnak, cipőnek megfelelő darabot választani, hogy az kényelmes legyen. Figyelni kell, hogy a gumírozása ne legyen túl szoros, mert az kényelmetlen és egészségtelen is.
A fehérneműnél nagyon fontos, hogy számunkra a legkényelmesebb modellt válasszuk, mely minőségi darab, és természetes anyagból készül. Szem előtt kell tartani még, hogy jól szellőzzön, és ne legyen túl szoros, mely azon kívül, hogy kényelmetlen viselet, hosszú távon akár káros hatásai is lehetnek. Válasszunk inkább pamut fehérneműt, a műszálas helyett, mely kellemes viselet a bőrnek.
A széles választéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja kedvenc darabjait, legyen szó alsónadrágról, zokniról vagy trikóról.

pixel